Dobitnici klupske stipendije za 2013/2014 godinu

DSCF0806

Posle završene letnje sezone na sednici Upravnog odbora Plivačkog kluba “Spartak” Subotica koja je održana početkom septembra, doneta je odluka o dodeli stipendija za najuspešnije plivače protekle sezone. U materijalnom smislu stipendije nisu velike, ali su ogroman podstrek i jedan od brojnih motiva za budući rad.

 

 

Dobitnici stipendija su:

  1. Barna Andrej
  2. Hunjadi Filip
  3. Savić Novak
  4. Šoštarec Milica
  5. Birkaš Tamara

Da ponovimo, dobitnici stipendija su osvajači medalja na Letnjem prvenstvu Srbije u pojedinačnoj konkurenciji. Stipendiju će primati do narednog, Zimskog prvenstva Srbije i u obavezi su da u svakoj prilici dostojno reprezentuju svoj Klub. Da bi ponovo ostvarili pravo na stipendiju, na narednom Prvenstvu Srbije moraju ponoviti dobar rezultat.

Od ove godine Plivački klub “Spartak” se finansira isključivo sopstvenim sredstvima ( članarina ). I pored toga Uprava Kluba je dala čvrste garancije da će se praksa nagrađivanja svojih najboljih plivača nastaviti i u buduće bez obzira na sve objektivne i subjektivne teškoće. Plivanje je sport, u odnosu na sve druge sportove, gde potrebno uložiti ogromnu količinu rada i energije da bi se postigao vrlo mali napredak. Zbog ogromnog uloženog truda i napora klupske  stipendije će biti dodeljivane i u buduće, nadamo se u većem broju.

Dobitnicima stipendija čestitamo i želimo im dobre rezultate i u buduće.

DSCF0830IMG_2771DSCF1216DSCF1356