Pregled aktivnosti za septembar-oktobar 2013.godine

Obaveštavamo sve članove Kluba o aktivnostima koje nam predstoje u narednime nedeljama:

  • 28. septembra 2013.godine u amfiteatru Fakulteta sporta i fizičke kulture u Beogradu održaće se seminar plivačkih trenera u organizaciji UPTS i PSS. Seminar je obavezan za sve trenere tako da tog dana nema treninga ni za jednu selekciju. Jedan od izlagača na seminaru biće i Bojan Race.
  • 5. oktobra 2013.godine Plivački klub “Spartak” Subotica učestvuje na međunarodnom plivačkom mitingu u Bečeju. Propozicije za ovo takmičenje možete pogledati ovde.
  • 12. oktobra 2013.godine Plivački klub “Spartak” Subotica učestvuje na međunarodnom mitingu u Kranju (Slovenija). Propozicije za ovo takmičenje možete pogledati ovde.

Spisak takmičara za miting u Bečeju biće postavljen na sajtu početkom sledeće nedelje.

Preliminaran spisak takmičara, trenera i pratećeg osoblja za Sloveniju biće postavljen na sajtu sredinom sledeće nedelje. Iznos po takmičaru koji treba uplatiti je 50 eura plus startnina ( 5 eura po startu, plivači nastupaju u dve ili tri discipline). Više detalja o načinu plaćanja biće takođe, na sajtu u narednih nekoliko dana. Roditelji snose troškove smeštaja i startnine, dok Klub snosi troškove prevoza.

Obrazac saglasnosti za putovanje u inostranstvo roditelji će moći da preuzmu sa našeg sajta u tokom sledeće nedelje. Isti obrazac oba roditelja moraju overiti u Gradskoj kući  najkasnije tri dana pre polaska. Takođe molimo roditelje da provere važnost pasoša za plivače.

Na takmičenje u Sloveniju besplatno ( na teret Kluba ) putuju osvajači medalja na Letnjem prvenstvu Srbije. Da se podsetimo:

  1. Barna Andrej
  2. Hunjadi Filip
  3. Šoštarec Milica
  4. Savić Novak
  5. Birkaš Tamara

Sve ostale dodatne informacije možete dobiti u kancelariji Kluba.