Odličan završetak sezone za plivače Spartaka na otvorenim vodama

Proteklog vikenda, u subotu 14. septembra, završena je ovogodišnja sezona plivanja na otvorenim vodama u organizaciji Saveza za daljinsko maratonsko i masters plivanje Srbije.

Finalna trka, koja je održana u dužini od 3000 metara održana je na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta. Na pomenutoj trci takmičari Spartaka su postigli izuzetne rezultate:

Filip  Zavišić  je trku u apsolutnom plasmanu za muškarce završio kao četvrti, dok je u svojoj kategoriji (13-14 godina) zauzeo prvo mesto.

Masters plivači, veterani, Plivačkog kluba Spartak, Ana Vukičević, Slobodan Božin i Ištvan Priboj su u svojim starosnim kategorijama bili najbolji i okitili se zlatnim medaljama a Mirna Vidaković  je bila druga.

Nakon isplivane trke, sumirali su se rezultati svih trka ove sezone u 2019.g.

SVEUKUPNI REZULTATI SRB-OPEN KUPA 2019 u plivanju na otvorenim vodama

Filip Zavišić  je u ovoj sezoni u apsolutnom plasmanu za muškarce završio na odličnom trećem mestu, u svojoj kategoriji je bio najbolji, zauzeo prvo mesto i postao Prvak Srbije u kategoriji 13-14 godina.

Filip je, kao član juniorske reprezentacije koja je predstavljala Srbiju na Evropskom juniorskom prvenstvu u Češkom gradu Račice, zajedno sa ostalim članovima tima Srbije, od strane Saveza za DMP dobio posebno priznanje.

Iz redova Spartaka prvaci Srbije u maratonskom plivanju za 2019.godinu su :

Mirna Vidaković , u kategoriji 40-44 godine,

Ana Vukičević , u kategoriji 55 – 59 godina,

Slobodan Božin, u kategoriji 60- 64 godine,

Ištvan Priboj, u kategoriji 75 – 79 godina.

U nastavku pogledajte našu malu galeriju slika sa ovog takmičenja i svečane dodele priznanja…