Novogodišnja čestitka predsednika Plivačkog kluba “Spartak”

Draga deco!

Zahvaljujući vašem trudu i posvećenosti, jedna uspešna godina je za nama. Bilo je puno isplivanih ličnih najboljih vremena, osvojenih medalja na takmičenjima, oborenih državnih rekorda. Bilo je naravno i teškoća i razočarenja, ali i to je sastavni deo sporta. U Novu 2013. godinu ulazimo sa neuporedivo boljim uslovima za rad i napredak nego što smo ih imali do sada, te Vam svima želim da budete još vredniji i disciplinovaniji, i da i dalje ovako lepo napredujete.

Poštovani roditelji i treneri!

Zahvaljujem Vam se na razumevanju i podršci, jer bez Vas, ovakvi uspesi ne bi bili ostvareni. Bilo je i teških trenutaka i raznih opstrukcija sa mnogih strana, ali zajedničkim snagama smo sve to prevazišli. Nadam se da su pred nama mirnija vremena, te će se treneri moći posvetiti onome što najbolje znaju, a to je rad sa decom, dok smo mi iz uprave kluba  tu da im to omogućimo.

U nadi da će se nam se ostvariti sve naše zajedničke želje i snovi, želim Vam svima puno zdravlja, sreće i ljubavi, i uspeha na ličnom i profesionalnom planu.

SRETNI BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI PRAZNICI

 

S poštovanjem,

Predsednik Plivačkog kluba ’’SPARTAK’’ Subotica

Pavle Kujundžić